PARK SNOW CARD

Vegyék kézbe üdülésüket!

Mi az a PARK SNOW Card ?

parksnowcard

A PARK SNOW Card központunk kedvezményeket nyújtó kártyája. A kártya segítségével különböző kedvezményekhez juthat partnereinknél Donovalin és környékén. A kártya kulcs a teljes értékű élmények megszerzéséhez a pihenés során.

Vásároljon PARK SNOW kártyát

Hogyan szerezheti meg a PARK SNOW Cardot?

A vendégkártyát és a vele járó kedvezményeket a központunkban való érkezése előtt a szállásadónál rendelheti meg, melyet későbbiekben a recepción, vagy az infócentrumban vehet át. A vendégek a nyári tartózkodásuk alatt ingyenesen kapják meg a kártyát szálláshelyükön. A kártya megszerzésének feltétele, hogy minimum 2 éjszakára foglal szállást partnereinknél. Természetesen, minden vendég (6 éves kortól), megkapja a saját kártyáját, így mindenki kiélvezheti a vele járó kedvezményeket! Továbbá a kártyát vagy megvásárolhatja egyenesen az infócentrumban 4.90 EUR (Áfával együtt) összegben.

A kedvezmények, az igénybevételi lehetőségek, és a lejárati idő minden kártyatípusnál különböző, bővebb információkhoz a kártya átvételekor juthat útmutató segédségével, vagy a www.parksnowcard.sk honlapon.

Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya?

Egyszerűen! Csak vigyék magukkal kártyájukat és igazolják, vele magukat partnereinknél majd élvezzék ki a vele járó kedvezményeket! Minden PARK SNOW Card elfogadóhely matricával elátott, valamint az elfogadóhelyek listája szintén megtekinthető a www.parksnowcard.sk oldalon.

Kellemes időtöltést kívánunk Önöknek a Park Snow Carddal.


Info link: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved