• Végtelen Szezonka

Készülj a SZEZONKA bérlet  korlátlan felhasználására!!

A zimankós, októberi napok, már jelzik a közeledő telet. Felkészültél az új síszezonra?  Türelmetlenül várod a bársonyos – boronált síterepeket Nová hoľán és Záhradištén? 

A legleleményesebb sielők részére, már 2022.10.10-től speciális elővételi árat kínálunk, 199 €, amelyet lehet igényelni az e-shopon és a síközpont  pénztárában egyaránt. Figyelem, de ez csak korlátozott mennyiséget jelent.

Árak a SZEZONKA bérletre

 • 199€ elkelt

  2022.10.10 10.00 órakor

  Legkedvezőbb ár 199€ a leggyorsabb sielők részére

 • 229€ elkelt

  2022.10.10.-2022.10.23.

  Az elővétel második hullámában a kedvezményes 229€

 • 249€ Korlátolt számban

  2022.10.24.-2022.11.20.

  Az elővétel harmadik hullámában a kedvezményes ár 249€

 • 299€

  2022.11.21.-2022.12.23.

  Az utolsó elővételi hullámban a SZEZONKA, bérlet az eshopon és a PARK SNOW DONOVALY pénztárában

 • 349€

  2022.12.24. vége a téli szezonnak

  A SZEZONKA – korlátlan bérlet árusítása a téli szezon alatt, az elővétel befejeződése után

Nekonečná sezónka

Milyen előnnyel jár a SZEZONKA bérlet?

- égész évre érvényes 
- az esti sielésekre is érvényes 
- a Szezonka bérlettel ingyenesen parkolsz
- a bárokban és az éttermekben 15 % a kedvezmény

Ne tétovázz, kattints rá a webshop oldalunkra és biztosítsd be a lehetőségeket,élményeket a SZEZONKA korlátlan bérlettel. Igen,  korlátlan, mert a téli szezon után sem válik érvénytelenné. A SZEZONKA bérlet ezentúl a téli időszak befejezte után is rendelkezésedre áll, a nyári szezonban, 2023-ban  a Nová hoľára közlekedő felvonóra érvényes.

És ez nem minden, a Szezonka korlátlan bérlettel  korlátlanul sielhetsz a nappali és esti sielések időpontjában Záhradištén – minden nap korlátozások nélkül, a síszezon első napjától az utolsóig, akár 12 órát naponta. 

Végtelen sok szórakozás  vár a korlátlan SZEZONKA bérlettel  a legfiatalabbakra , gyerekekre,  Európa egyik legnagyobb, gyermek  funparkjában. A belépés a funparkba lévő gyermekfelvonókra  ingyenes, ezt már a SZEZONKA tartalmazza.

Minden idelátogatót  nagyon értékelünk, de a SZEZONKA bérlettel rendelkezőket lojalitásukért azzal   jutalmazzuk, hogy minden idelátogatáskor  az éttermi  szolgáltatásainknál Záhradištén és Nová hoľán kedvezményt nyújtunk. A SZEZONKA korlátlan bérlettel 15% kedvezményt  biztosítunk az elfogyasztott italok és ételek árából  a Chata pod Magurou-ban, Záhradištén a bistróban, valamint a mindkét felvonó kezdő állomásánál, az új gyorsbüféknél. 

Rohanó időben élünk , biztosan a közeledő téli szezon más lesz mindannyiunk számára, mint amit megszoktunk. Minden új szabály és előírás ellenére, amelyet mindennapjainkban be kell tartanunk , a friss levegőn való tartozkodás  az egyike a legveszélytelenebb aktivitásnak. 

Végtelen sok élmény , lehetőség és  kaland  vár a SZEZONKA bérlettel rendelkezők  számára  egész évben  a Park Snow Donovaly-ban. 

*érvényessége a SZEZONKA bérletnek, a síszezon első napjától :2022/2023 -2023.11.1-ig A síbérlet nem átruházható, csak az a személy használhatja, akinek a nevére volt kiállítva. Minden egyes belépésnél a turmiketen, ellenőrizve van az ügyfél identitása fotokontrollal.