• Korlátlan szezonbérlet

Obrázok

Korlátlan szezonbérlet

Felkészültél a korlátlan szezonbérletre?
A zimankós októberi napok már az előjelei a közeledő téli idénynek. Felkészültél az új téli időszakra? Türelmetlenül várod a sielést a mesés, ratrakolt, havas pályákon Nová holán vagy Záhradištén ?

And that's not all, with our endless season pass you can ski almost endlessly long on day time and evening skiing in Záhradiště, every day without restrictions and exclusions, from the first to the last day of the winter season, even 12 hours a day.

Ne tétovázz és kattints rá eshop-unk oldalára, biztosítsd be az ezáltal adott lehetőségeket, számos élményeket a korlátlan idénybérlettel, a Sezónkával. Igen, korlátlan, mert a téli idény befejeztével továbbra is érvényes .Ezzel a bérlettel igénybe veheted a nyári időszakban is a Nová holai felvonót korlátlanul a 2021 – es évben.

És ez még nem minden, a korlátlan idénybérlettel – Sezónkával, valóban korlátlanul sielhetsz a nappali és esti időszakokban Záhradište sípályán is minden nap, az első naptól az utólsóig a téli idényben, akár napi 12 órán keresztül.

A végtelen szórakozást garantálja ez a bérlet, akár a legfiatalabb látogatók számára is, ugyanis érvényes a funparkba is, amely Közép – Európa legnagyobb ilyenjellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára és természetesen a felvonó árát is tartalmazza.

Minden látogatót nagyon tisztelünk, ezért a SEZÓNKA bérlet tulajdonosait lojalitásukért külön megjutalmazzuk, amikor a mi vendéglátóegységeinkben fogyasztanak Záhradištén és Nová holán egyaránt. A bérlettel jogosult leszel 10% kedvezményre a Chata pod Magurou és a Záhradištei bisztróban, valamint az újonnan megnyitott vendéglátóegységeinkben minkét sípálya aljánál.

Még mindig el vagy bizonytalanodva ? Ne tétovázz, hisz a Sezónka bérlethez megkapod az előző évekből jól ismert és bevállt PARK SNOW CARD kártyát is. Emlékszel? A Donovalyn vagy a környéken lévő partnereink szolgáltatásaiból kedvezményekben részesülsz. Például a Sezónka bérlettel olcsóbban tudsz belépőt válltani a medencékhez.

Felgyorsult iramban élünk, meg vagyunk győződve arról, hogy az elkövetkező téli szezon más lesz mint az eddigiek. Minden járványügyi intézkedés és korlátozás ellenére, amelyeket be kell napiszinten tartanunk, a friss levegőn való tartozkodás az egyike a legbiztonságosabb tevékenységnek.

Mindent megteszünk azért, hogy a PARK SNOW Donovalyn a legnagyobb biztonságban legyél, érezd magad kellemesen. A vendégek és az alkalmazottak egészsége az elsőrendű feladatunk , ezért felelőségteljesen állunk hozzá a védőintezkedésekhez a koronavírus terjedésének megfékezéséhez. Épp ezért garantáljuk minden SEZÓNKA bérlet tulajdonosának a bérlet teljes árának visszatérítését abban az esetben, ha az állami szervek korlátoznák vagy betiltanák síközpontunk müködését a 2020/2021-es szezonban. Továbbá garantáljuk, amennyiben csak korlátolt létszámban lehetne igénybe venni a felvonókat , a bérlet tulajdonosait előnybe részesítjük a felvonóknál.

A Sezónka bérlettel számtalan élményben, lehetőségben, kalandban lesz részük csak nálunk a RARK SNOW Donovalyban. Mindez csak 199€ bárki részére, aki 2021. december 22-ig a mi eshopunkon