• PATOČINY FELVONÓ ÉS SÍPÁLYA NYITVA!

  2017 január 21., péntektől élvezheti a kiváló síelést a 2-es és 2-es sípályákon a népszerű Patočinyn. A felvonó üzemideje alatt a sílift alsó állomásánál található snack bár lesz nyitva.

 • RIDERS PARK DONOVALY – A LEGJOBB SNOWPARK SZLOVÁKIÁBAN

  Élvezed az adrenalin löketet ? Unod már az egyszerű lesiklást? Akkor itt a helyed a Riders Parkban, Szlovákia legnagyobb és legjobb Snow Parkjában ahol akadály pályák, ugratók várnak.

 • SÍELJEN, AMEDDIG CSAK KEDVE TARTJA!

  A tavalyi szezonban nagyon pozitív fogadtatása volt az egész napos síbérlet 7 órás síbérlettel való helyettesítésének. A 7 órás bérlet mellett kínálunk „órás“ (2, 3, 4, 5 és 6 órás) síbérleteket rugalmas feltételekkel

 • SZLOVÁKIA LEGNAGYOBB GYERMEK FUNPARKJA

  Az újonnan épített FUNPARK a már létező Patty Ski Funpark Donovaly bővítése során alakult át – a Mistriky környéke a legideálisabb helye a síoktatásra.

 • Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

  Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

Aktualitások

December 23.-tól már síelhetnek Nová Holán is! Megnyitjuk az 1-es számú lesiklópályát és a TELEMIX Nová hoľa is üzemelni fog.

2016 december 3-án elkezdődött a síszezon Donovalyban! A 4-es, 6-os,7-es és 8-as pályák állnak nyitva Záhradišten a síelők előtt. A pályákra a 4 üléses Buly Expres Záhradište felvonóval és a Lomená poma felvonóval jutnak fel. A központi parkolóba használják a P1 és P2 felvonókat. Nyitvatartás naponta : 8:30 – 15:30 között, esti síelés, december 9-től, péntekenként és szombatonként 16:00 - 21:00 között.

Infocentre Donovaly minden nap nyitva: 09.00-tól 12.30-ig és 13.00-tól 15.30-ig

Szállás keresés

(c) feratel media technologies AG

8- órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak ...

iPHONE & ANDROID alkalmazást

Minden amit tudni lehet a síelésről és az attrakciókról, közvetlenül az ön zsebében a Szlovák TOP üdülőhelyen ***** PARK SNOW Donovalyban


Infolinka: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved