• Síelés Donovalyban, 2019. December 7-től, szombattól!

  A várakozásnak vége! Síelés Donovalyban 2019. December 7-től, szombattól. Most szombattól a Lomena és a P2-es felvonó, 1,2 km-es hosszan nyitva lesz. A pálya tetejére a 4 üléses Buly Expres Zahradiste felvonóval juthatnak fel, míg a központi parkolóba a P2 síliftet használhatják.

 • ONLINE SÍBÉRLET

  A külföldi példákat követve - de már Szlovákiában is megtalálható - ettől az évtől, azaz a 2017/2018-as síszezontól minden látogatónak adott a lehetőség, hogy már otthon, kényelmesen megvegye síbérletét, mielőtt megérkezne a síközpontba.

 • Fotópont Nová hol’a-n

  Készíts egy fotót a barátaiddal Nová hol’an – egyszerű és ingyenes a síbérleteddel!

 • TURISTA INFORMÁCIÓS KÖZPONT

  Nyitva NAPONTA

 • Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

  Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

Síelés a Nova Hol’an! Az 1-es sípálya és a Telemix sífelvonó minden nap 16.00-ig nyitva.

A 4 üléses Buly Expres Zahradiste ülőlift, valamint a P2, P5 és S3 sífelvonók Zahradiste-n a Fun parkban működnek. Nyitva tartás: 08.30 – 16.00. Esti síelés minden nap 21.00-ig!

A gyermek fun park a Patty Ski-nél minden nap nyitva a legkisebb látogatók számára 08.30-tól 15.30-ig. Az S3 sílift és a 7 “varázsszőnyeg” is folyamatosan működik a fun parkban.

Jégpálya NYITVA minden nap 10.00 – 21.00-ig

Info centrum – ajándék üzlet HÉTFŐ-VASÁRNAP: 09.00 – 15.30 (12.30 – 13.00 ebédszünet)

A sífutópályák Donovalytól Krachy-ig, a Mociare és a Polianka körök géppel át lettek alakítva korcsolyázó stílusra 2020 január 7-én, kedden. Jók a hóviszonyok! A Krachy – Sachticky útvonal hóhiány miatt nincs elkészítve! További információk: www.nabezky.sk

Az ajándék PARK SNOW Donovaly “zero” euro bankjegyek még kaphatók, és kizárólag a Donovaly információs centrumban lehet megvásárolni. További információ a bankjegyről a www.eurosouvenir.sk oldalon található.

Szállás keresés

(c) feratel media technologies AG

8- órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak ...

iPHONE & ANDROID alkalmazást

Minden amit tudni lehet a síelésről és az attrakciókról, közvetlenül az ön zsebében a Szlovák TOP üdülőhelyen ***** PARK SNOW Donovalyban

Infolinka: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved